Blog

Artificii de revelion

Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteți să treceți prin această poartă în noul an și să luați cu voi doar lucrurile și gândurile bune. Și haideți să facem acest lucru împreună, în stațiunea Beliș, în inima Munților Apuseni. La cumpăna dintre ani, toți cei prezenți la Pensiunea Vis Alpin vor avea ocazia să închine câte un pahar de șampanie în timpul minunatului spectacol de artificii. 

   Bineînțeles că nu lipsesc nici jocurile de lumini redate de sutele de metri pătrați de leduri. Noaptea dintre ani se anunța a fi una memorabilă. Cei care vor fi prezenți la miezul nopții alături de noi vor admira un spectacol minunat în special datorită artificiilor propulsate spre cer. 

   

   Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului nou să vă lumineze, să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze “cerul” senin al vieții! 

   Vă așteptăm cu familia și prietenii, în cele 5 camere disponibile, la Pensiunea Vis Alpin să sărbătorim împreună trecerea în Anul Nou și să ciocnim un pahar de șampanie în timp ce artificiile se înaltă semeț către cer! 

ro_RORomână