Blog

Montain Bike

Să ne plimbăm cu bicicleta a fost probabil primul lucru pe care l-am învățat imediat ce am început să mergem, înainte de a învăța să ne dăm cu rolele sau să batem mingea cât e ziua de lungă. O plimbare cu bicicletă este una dintre cele mai relaxante activități pe care o putem efectua indiferent de zonă în care locuim, fie că este în mediul urban sau rural. Este acel gen de activitate benefică pentru sănătatea noastră, care nu ne solicita extrem, perfectă pentru a petrece timpul liber alături de familie sau de prieteni. 

Pensiunea Vis Alpin își propune să readucă în Beliș spiritul mountain biker-ului pentru vă pune în mișcare.

Ia-ți echipamentul potrivit și noi iți punem la dispoziție bicicleta dotata cu rapoarte de transmisie, care sa te ajute sa urci pante abrupte, frâne in stare buna de funcționare, sisteme de suspensie și casacă de protecție.

În funcție de programul pe care îl aveți și raportat la care este planul pe ziua respectivă puteți închiria bicicletele pentru o întreagă zi sau doar pentru câteva ore. 

   Tarifele sunt următoarele: 

  • Luni-duminică 50 lei pe zi sau 10 lei pe oră
  • Închiriere cască de protecție 10 lei/buc

Va așteptăm la Pensiunea Vis Alpin pentru a vă face cunostiinta cu toate frumusețile de care dispun Munții Apuseni. Este o zonă perfectă pentru a te relaxa, pentru a te încărca cu energie pozitivă, pentru a-ți încărca bateriile. Dacă sunteți adepții plimbărilor la pas în aer liber, atunci nu vă veți feri de puțin mișcare. Pentru restul, avem bicicletele care abia așteaptă să fie conduse pe vizitatorii noștri. 

Va așteptăm cu brațele deschise pentru a va prezența toate minunățiile pe care noi le admirăm zi de zi!

ro_RORomână